PC World NIE poleca programu GoD
"
Witam !
Chciałem polecic Ci fantastyczny program do pobierania jakich tylko chcesz plików
Teraz super promocja aktywacja tylko 1 zł + VAT (1,22zł)
Polecam program w 100% pewny, sam z niego korzystam
http://lilurl.org/mw5684 <----- skrócony link
Ponad 1 000 000 plików w całości za darmo
- mp3, muzyka, filmy, teledyski, zdjęcia, tapety, gry, programy i erotyka!
Pewność i bezpieczeństwo
- pełna anonimowość, żadnych reklam i trojanów!
Ocena PC WORD KOMPUTER 4/5
"
Łącze prowadzi do strony programu, na której - oprócz rzekomych zalet aplikacji opublikowano obszerny opis jego działania (dodajmy, że tym razem pisownia nazwy naszego pisma jest już bardziej poprawna, choć i tak nieaktualna: PC World Komputer).
Aplikacja swego czasu była dostępna do pobrania z naszego działu Download. Otrzymywaliśmy w związku z tym liczne skargi od naszych czytelników. Klient GoD, wbrew powyższej deklaracji instalował na dysku niebezpieczne programy (trojany), co potwierdziły wyniki skanowania zasobów plikowych, przeprowadzonego przez nas pod koniec ubiegłego roku.
Wykorzystanie nazwy magazynu PC World ma uwiarygodnić oszustwo. Uważajcie zatem i nie dajcie się nabrać.
- max
- 2009-04-17 10:47:53
Chwilunia chwilunia. W reklamówce napisane jest wyraźnie: " Ocena PC WORD KOMPUTER 4/5 " Nazywacie się pc WORD komputer?:)
- d
- 2009-04-17 11:06:04
to stara nazwa m*** ! <i>komentarz edytowany przez moderatora</i>
- max
- 2009-04-17 11:08:16
spadaj, trolu, nie do ciebie mówię
- Virek
- 2009-04-17 11:39:10
Nie pomyślałeś że napisali tak żeby ludzie sobie kojarzyli mimo literówek ze znanym tu i ówdzie PC Worldem?...
- dario
- 2009-04-17 11:44:22
Do wymiany plików tylko torrent - Azureus lib/i uTorrent, a jak ktoś ma cierpliwość to i Rapid oraz jemu podobni.
- max
- 2009-04-17 11:46:34
re Virek: może napisali tak dlatego, żeby uniknąć ewentualnych roszczeń... chociaż nie sądzę. Pewnie napisał to ktoś, kto nie widzi różnicy między WORDem a WORLDem...
- ~gość
- 2009-04-17 12:03:23
Się obudzili... Od dawna reklamy tego badziewia krążą po sieci z rzekomą rekomendacją różnych czasopism (nie tylko PCW).
- ~gość
- 2009-04-17 12:16:27
nie polecacie bo wam nie zapłacili
- ~gość
- 2009-04-17 13:46:50
"Się obudzili..."... masz racje. oni wyszukują artykuły z googla a potem zamieszczają je... zamieszczają tydzień poźniej... a... czasem nieco cześniej... tyle czasu ten GoD w sieci, co najmniej od pół roku jest a zakładam że dłużej bo chyba ponad rok.
- ~gość
- 2009-04-17 13:53:29
z palcem w nocniku się obudzili...
- xxx13
- 2009-04-17 14:26:04
Ale jesteście wcześni od dawna tak jest.
- Romanujan
- 2009-04-17 16:47:27
Ja tam takie spamy na GG dostaję (a właściwie: dostawałem) niemal codziennie. Zgłaszałem to nawet do producenta komunikatora, ale bez skutku :( W końcu przestałem korzystać z GG - włączam go jeszcze raz na tydzień-dwa, żeby sprawdzić czy ktoś znajomy nie napisał...
- Bosman
- 2009-04-17 17:41:44
Takiego badziewia jak GoD to jeszcze nie widziałem.
- emzol
- 2009-04-17 19:56:57
Czy nie możecie podjąć jakiś kroków prawnych? IMHO to jest karalne, bo potrzywają się pod was i wprowadzają ludzi w błąd. Znalezienie właścicieli tego programu nie powinno sprawiać problemu. Będziecie patrzeć na to z boku, czy coś z tym zrobicie? Dużo ludzi może zostać wprowadzona w błąd, wręcz oszukanych.
- emzol
- 2009-04-17 19:58:05
No i moim zdaniem poważnie psuje to wasz wizerunek.
- ruuiu
- 2009-04-17 23:50:28
nie kumam jak można się na takie g*** nabrać?????????zreszta na gg takiego ścierwa jest cała masa - te całe gadu gadu to niestety ścierwo no ale cóż....rozpowszechniło się.ja to blokuję ale co to da? <i>komentarz edytowany przez moderatora</i>
- Hosta
- 2009-04-18 15:57:53
wiecie co jestescie chyba nie do końca uświadomieni, poprostu program god a dokładnie dtsoftware ma w swej ofercie program partnerski który umożliwia zarobienie pieniedzy poprzez polecanie programu i to wlasnie jest głównym powodem spamu poniewaz znajduja sie takie osoby które tworzą strony odzwierciedlajace domowa goda i chca w ten sposob dorobic, lecz zauwazcie w linku url do pobrania jest tzw id partnera i to o tym świadczy ze nie sam tworca programu zajmuje sie tym spamem lecz ludzie ktorzy sa strasznie ale to strasznie łapczywi na pieniądze lecz chyba są nie świadomi tego że poprzez takie spamowanie moga włąśnie utracić źródło dochodu, pozdrawiam
- n2
- 2009-04-18 20:43:48
GG ssie! (Ciekawe, że mi na komunikatorze nic nie przyszło ;> )
- Prezes
- 2009-04-18 21:26:40
Warto byłoby wspomnieć o innym g... prawdopodobnie tych samych "ludzi" który zwie się Wru, a na spam w GG jest prosty sposób - montujemy tlena, dodajemy plugin za''ha''dum/k.fak i blokujemy wiadomości od osób spoza listy-dodajemy tekst że przepuści blokada wiadomość i tu określamy - jeżeli ktoś poda np nazwisko czy nr telefonu że wiadomo że to osoba która nas zna i po spamie. Pozdrawiam
- robson
- 2009-04-19 17:37:00
nie wiem jaki program mieliście w downloadzie bo dla mnie G.O.D a pełniej GOD GFHP Downloader do świetny program do ściagania z kont pocztowych którego nie trzeba instalowac i który jest czysty od syfu (ani syfu nie pobiera), pewnie jakies cwaniaki nzwali tak swoje "dzieło" żeby się dobrze kojażyło
- popdruid
- 2009-04-19 20:51:50
Poleca czy nie - zemsta narodu polskiego będzie straszna... Macie przechlapane PC-Worldzie...
- Wstrząśnięty
- 2009-04-20 15:54:27
"Aplikacja swego czasu była dostępna do pobrania z naszego działu Download. Otrzymywaliśmy w związku z tym liczne skargi od naszych czytelników. Klient GoD, wbrew powyższej deklaracji instalował na dysku niebezpieczne programy (trojany), co potwierdziły wyniki skanowania zasobów plikowych, przeprowadzonego przez nas pod koniec ubiegłego roku." I dopiero wtedy w obawie o możliwość spadku sprzedaży pisma i kończące się prenumeraty pociągnęliśmy w Redakcji losy kto ma przeskanować wspomnianą aplikację programem antywirusowym i antyspyware, bo w wcześniej jakoś wystarczyła nam deklaracja, co wynika z cytatu. Akurat nie korzystałem z tej aplikacji, ale zastanawia mnie po ilu dniach ją usunęliście, a teraz to wina GG, potem będzie innego komunikatora, dostawcy kont pocztowych i serwisów typu "wykop", że sprawa wypłynęła. Pomyślcie Państwo trzymacie w swoim dziale download bety programów i gier, choć od dawna są wersje finalne. Kto będzie chciał betę pobierze ze strony autora. Tylko marnujecie miejsce na serwerach, za korzystanie z których pewnie płacicie. Ja marnuję czas na przeszukiwanie kilku stron zanim znajdę coś ciekawego. Tak samo wrzucacie wersje beta na płyty DVD choć tu mogę zrozumieć, że tu ogranicza Was czas wydania. Żeby nie było, że korzystam tylko z darmowego pobierania i jeszcze narzekam. Kupiłem kilka numerów Waszego pisma. Znam osoby, które po dłuższym czasie zrezygnowały z jego kupowania teraz wiem dlaczego, myślałem że chodzi o cenę. Nawet nie publikujcie mojego komentarza. Wystarczająco sami się ośmieszyliście w cytowanych słowach. Konkurencja z pewnością to wykorzysta.
- jaras
- 2009-06-21 14:14:24
Program GOD to jawne oszustwo z któym nikt nic nie robi, miliony na tym zarobili a soft gówno wart
- ja
- 2009-06-28 20:48:44
super, a może ktoś wie jak to usunąć? Mi wyskoczyła aktywacja i nie mogę jej zlikwidować
- ~gość
- 2009-07-09 18:33:42
Ten program jest syfiasty. I juz mogli by przestać go reklamować, juz mu nic nie pomoże.
- Cyber
- 2009-09-06 21:45:02
To j***... złodzieje Ukradli mi 49 zł nie kłamie załadowałem za 50zł i wysłałem i przyszło ze zostało na koncie 1zł !!! złodzieje <i>komentarz edytowany przez moderatora</i>
- ~gość
- 2010-02-06 13:01:35
Dobrze, ze redakcja PCW o tym napisala, bo inaczej wyrafinowane oszustwo dalej byloby nie odkryte.
- ~OSZUKANY
- 2010-08-31 17:29:58
Mnie to oszukało napisało mi ze promocja 1 zł wysłałem bylem gułpi okazało się ,że zeżarło mi chyba z 30 zł a na dodatek wcale nie działało.To są głupi oszuści!! złodzieje.
- Krzychu
- 2011-12-23 11:45:14
Mnie też pier***one piz** okradły -.- Na szuwienice z tym badziewiem
Olej Castrol Edge 5W-30 5l
Plazma PANASONIC TX-P50G30E
Pobierz bezpłatnego e-booka 


